Afyonkarahisar Hocalar ilçemizde hayırsever vatandaşlarımız ve Hocalar Müftülüğümüzün işbirliğiyle toplu sünnet merasimi gerçekleştirildi.

Hocalar ilçemiz ve çevre köylerimizde yaşayan hayırsever vatandaşlarımızın aralarında para toplayarak hayata geçirdikleri toplu sünnet törenine Hocalar İlçe Müftülüğü görevlileri de dualarla eşlik etti.

Sünnet olan on sekiz çocuğumuza Hocalar Belediyemiz tarafından bisiklet hediye edilmiştir.

Afyonkarahisar Mehteran takımının ilçe merkezinde yürüyüşü ve Sünnet yemeği ikramının ardından yağan yağmur nedeniyle Hocalar Kültür merkezinde program tamamlandı.

İlçemizin ilk ilahi grubu "MUHABBET-İ HOCALAR" Hocalar Kültür Merkezinde düzenlenen programda sahne aldı.

Paylaş |                                         Yorum Yaz - Arşiv   11 kez okundu

Anlık
Yarın