• Favorilere Ekle
  • Site Haritası
19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı
Ardından saat 10.00'da Hocalar Çok Programlı Anadolu Lisesi Bahçesinde kutlama programı düzenlendi. Programa Kaymakamımız Mehmet Kemal AKPINAR, İlçe Jandarma Komutanı Mustafa KARAKUŞ, Belediye Başkanımız Ali ARSLAN, kamu kurum ve kuruluş müdürleri, öğretmen, öğrenci ve vatandaşlar katıldı.

İstiklal Marşının okunması ile başlayan program şiirlerin okunması, çeşitli yarışmaların yapılması ve halkoyunu gösterisi ile devam etti. Program, yarışmalarda dereceye girenlere ödüllerinin verilmesi ile sona erdi.
Törenin ardından hükümet konağı önünden asar göletine kadar kamu çalışanları, öğrenciler ve halkımızın katılımı ile gençlik ve doğa yürüyüşü yapılmıştır. Asar Göletinde Belediyemiz tarafından yürüyüşe katılanlara pilav üstü tavuk ve lokma tatlısı ikramı yapılmıştır.
Paylaş |                      Yorum Yaz - Arşiv      688 kez okundu

Anlık