• Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Eylül Ayı Belediye Meclisi Toplantısı
KARAR NO : 01 Hocalar İlçesi Şafak Mahallesi Şehit Hasan YALIN Caddesi ile Türker Sokak arasında yer alan Uygulama İmar Planında şu anda (Aİ-3) Ayrık İkiz Nizam- bodurum hariç üç kat olarak görülen İmar adasının, Hasan YALIN Caddesine bakan arsaların imarının Bitişik Nizam, Ticarethane ve bodurum hariç 4(dört) kat olarak düzenlenmesine , Türker sokakta ve İlçe Jandarmanın hizasında olan 10 metrelik yolun kenarına cep-park yapılması hakkında 06.08.2015 gün ve 38 sayılı Belediye Meclis Kararı Belediye hoparlöründen ilan edilmiş bir ay (30 gün) süreyle askıya çıkartılmış askı süresince itiraz olmadığından bu kararın onaylanmasına oy birliği ile karar verildi.

KARAR NO : 02 Belediyemize Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca çevre kirliliğinin giderilmesi maksadıyla kullanılması için Şartlı olarak hibe edilen FORD Marka 2015 Model 03.L.3130 Plaka nolu Özel Amaçlı Yol Süpürme aracı Belediyemizin yasalar gereğince yerine getirmekle yükümlü olduğu kamu hizmetine tahsis edilmesine; Belediye Meclisince yukarda markası modeli belirtilen aracın haczedilmeyeceğine oy birliği ile karar verildi.

KARAR NO : 03 Hocalar İlçesi İmar Planında Üç Katlı İmarlı Yerlere Bir veya İki Kat İnşaat İzni verilmesi Konusunun Görüşülmesine geçildi; Buna göre ilçemizde konut yapmak isteyen vatandaşlarımızın İmar Planında Üç Katlı İmarlı yerlere ev yaptırmada sıkıntı çektiklerinden bir veya iki katlı inşaat yapmak için izni talep etmektedirler. Vatandaşlarımızın bu talepleri değerlendirilerek Planlı Alanlar Tip Yönetmeliği Madde: 3 e göre İmar Planında açıklanmamış ve Yönetmelikte de yer almamış hususlarda lüzum ve ihtiyaca ve civarın karakterine göre uygulanacak İmar Planında Üç Katlı İmarlı yerlere bir veya iki kata inşaat izni verilmesine Belediye Meclisince oy birliği ile karar verildi.

Ali ARSLAN                                        Ercan ERSOY                                                  Mevlüt BİLİR
Meclis Başkanı                                   Kâtip Üye                                                        Kâtip Üye
Belediye Başkanı                                Meclis Üyesi                                                  Meclis Üyesi
Paylaş |                      Yorum Yaz - Arşiv      1256 kez okundu