AFYONKARAHİSAR HAVA DURUMU
Adresimize nasıl ulaştınız?

Oy ver

Diğer Anketleri Gör

18.3.2013 20:00:00 İlçemiz Yöresel Sanatçılarından Halil İbrahim Kaplan Kanal 3 Televizyonunda Gecenin Rengi Programında Canlı Yayına Katılacak

İlçemizin yöresel sanatçılarından Halil İbrahim KAPLAN (Büyük Karayılan) ve torunu Halil İbrahim KAPLAN (Küçük Karayılan) 20.03.2013 Çarşamba günü saat 20:30’da Afyonkarahisar ilimizden ulusal yayın yapan Kanal 3 televizyonunda Hamza TOP’un sunuculuğunu yaptığı Gecenin Rengi programında canlı yayına katılacaklardır. Tüm hemşehrilerimizin bilgilerine duyurulur.

Afyon Hocalar Belediye Başkanlığı 2004 © Kaynak gösterilerek sitemizdeki veriler kullanıma açıktır.

Bu web sitesi bir AKS-BİM Ltd. Şti. ürünüdür. Model A6W. 2012 . www.aksbim.com.tr